Itt talál meg engem:

Twitter icon
Facebook icon
Flickr icon
Google+ icon
LinkedIn icon
RSS icon

Blog

Házastársi szexuális szerződés

Gonosz férfiak!

Megihletett engem az a hír, hogy Svédországban írásbeli vagy legalább szóbeli megegyezéshez akarják kötni a hatóságok a szexuális együttlétet. Elképzeltem, milyen lehet egy szerződés, amit a feleség köt a férjével a félreértések elkerülése végett. Tovább »

Bagdy Emőke és Sándor Erik

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Egy társas összejövetelen teljesen véletlenül találkoztam Dr. Bagdy Emőkével. Nem szoktam sűrűn zavarba jönni, de őt félénken szólítottam meg, elvégre már akkor gyakorlott pszichológus volt, amikor én megszülettem. Tovább »

Nem lehet akárki ördögűző

Óriási szerencsénk van, hogy létezik az Ördögűzők Nemzetközi Szövetsége (International Association of Exorcists). A világban ugyanis hemzsegnek a démonok és ördögök. Tovább »

Aki nem hisz a nyugti orvostudományban

A gonosz orvos

Aki nem bízik a nyugati orvostudományban, az a legjobban teszi, ha szakít is vele. Már ha hiteles akar maradni. Tovább »

A megsértődés kultúrája

Egyetemisták, akik a valóság elől menekülnek

Divat lett mindenen megsértődni. Sokan nagy buzgósággal gyakorolják a való világban és a Neten is. Aki szeret megbántódni, az ne olvasson tovább. Tovább »

Hogyan lehet ön is arrogáns, undok alak

Caravaggio: Judit lefejezi Holofernészt

Íme egy öt pontból álló útmutató ahhoz, hogyan kell agresszív, arrogáns technikákkal mindenkit az ellenségünkké tenni. Tovább »

A világirodalom pszichopatái és Sándor Erik

Egy pszichopata emlékiratai

A világirodalom és a filmtörténet tele van pszichopatákkal. Volt honnan merítenem Sándor Erik figurájához Tovább »

Amikor szerelmes magába a főnök

Szerelmes saját magába

A nárcisztikus ember mindenütt sok kárt tud okozni maga körül. Megmérgezi a légkört, terrorizál másokat. Ha pedig ő a főnök a cégnél, akkor még nagyobb a pusztítás. A vezetői erényekből pusztító elegyet kavar. Tovább »

A lányok szomorúbban chatelnek

A lányok jobban a lelkükre veszik

Lehet, hogy a kamasz fiúk jobban rá vannak kattanva a számítógépes játékokra, de a lányok is feljöttek függőségek dolgában. Őket a chatelés teszi tönkre. Tovább »

Kit öljön meg a vezető nélküli autó?

Ki haljon meg?

A vezető nélküli autó szoftvere nagy úr. Élet és halál között kell döntést hoznia. És jobban kell csinálnia, mint ahogy az ember csinálná. Tovább »

Oldalak