Itt talál meg engem:

Twitter icon
Facebook icon
Flickr icon
Google+ icon
LinkedIn icon
RSS icon

Hogyan teszi tönkre a kamasz lányokat az internetes pornó?

Egyre több kamasz lány fordul orvoshoz inkontinenciával. Az ok: a pornófilmek és az anális szex.

Ez a téma kínos és durva: aki könnyen zavarba jön, ne olvasson tovább! Az Interneten korlátlanul hozzáférhető pornó hatásairól lesz szó, ezeken belül pedig egy olyanról, amelyik nem csak lelkileg, hanem a legbrutálisabb módon, fizikailag is tönkreteszi a kislányokat.

Köztudott, és sokat kutatott téma, hogy milyen mechanizmusok révén válnak pornófüggővé a férfiak. Az is számos felmérésből derül ki, hogy a nők sem mentesek az ilyesmi alól. Most viszont kislányokról lesz szó, olyan kiskamaszokról, akiknek még babázniuk kellene, esetleg ábrándosan készülődni az alső csókra, ehelyett pedig anális szexre kényszerülnek.

Hogyan lesz egy kamasz lány inkontinens?

Több nagy-britanniai háziorvos és baleseti sebész jelentette elborzadva, hogy egyre több tizenegy-tizenhárom éves kislány fordul hozzájuk vizelet- és széklettartási problémákkal. Amikor megvizsgálják őket, kiderül, hogy az inkontinencia háttérben súlyos sérülések vannak. A kislányok fiú barátai azt várják el tőlük, hogy próbálják ki a anális szexet. A durva behatolás olyan sérüléseket okoz, hogy az átlagos, jóérzésű orvos még beszélni sem szeret róluk. Miért történik ilyesmi? Azért, mert a  korlátlanul hozzáférhető pornó teljesen éretlenül, felkészületlenül éri a kamasz fiúkat is.

A fiúk sincsenek rá felkészülve

A fiúk sincsenek rá felkészülve

 

A fiatal fiúk szexuális fantáziáit az internetes pornó a lehető legkárosabb irányban torzítja el. Olyan, teljesen elrugaszkodott, ostoba, megalázó és irreális dolgokat látnak, amiknek a valódi szexualitáshoz a világon semmi köze sincsen. A pornószínészek előadását tekintik valóságosnak, ez az az első impulzus, ami a szexről éri őket. Mindezt - például olyan mérhetetlenül káros filmek hatására, mint a Szürke ötven árnyalata - egyfajta "kísérletezésnek" állítják be. Azzal a jól hangzó, de mérgező szöveggel adják tovább a kislányoknak, hogy ők most éppen "új élményeket keresnek."

Miért mennek bele?

A kislányok társadalmi helyzete és neveltetése viszont sajnos a lehető leginkább sebezhetővé teszi őket az ilyen hatásokkal szemben. Női egyenlőség ide, politikai korrektség oda, a féirfivilág uralkodik rajtuk. Sokan vannak közöttük, akik görcsösen, elkeseredetten keresik a világ elismerését, a pozitív visszajelzéseket. Ez a hatás persze a kortársaikkal kapcsolatosan a legerősebb. A kislányok nagyon sok mindent hajlandók megtenni azért, hogy a fiúk elismerését, dicséretét, elfogadását kivívják. Amikor aztán a szexre kerül a sor, és magukra maradnak, átveszi az irányítás a pornókultúra.

Ilyenkor az derül ki a számukra, hogy engedniuk kell a fiúk "kísérletezésének", nem tehetik meg, hogy szembemennek a trenddel. Ha egyszer a pornófilmekben az anális szex egyfajta kötelező gyakorlattá vált, és a fiúk ebben a világban élik le az életük egy részét a képernyő előtt, akkor sok kislány számára nincs mit tenni. Be kell adniuk a derekukat, különben "nem teljesítik a kötelességüket". Bele kell menniük ezekbe a gusztustalan szolgáltatásokba, különben kilógnak a sorból, és akár ki is rekesztődhetnek a társaságukból.

Angliai felmérések szerint a 13 és 17 év közötti lányok több, mint 40 százalékát ilyen körülmények között vitték bele valamiféle szexuális kalandba. Olyanba, amihez még túl fiatal volt. Olyasmibe, amibe érett nő normális körülmények között nem megy bele. A övetkezmények máris láthatók: ebben a korosztálynál minden korábbihoz képest magasra ugrottak a lelki eredetű problémák. A bristoli és a Közép-Lancashire-i egyetem kutatásai szerint minden ötödik tizenéves kislányt ért már szexuális erőszak valamilyen formában.

 

Tehetetlenség és szégyen

Tehetetlenség és szégyen

Nyíltan kell beszélni a gyerekekkel

Akármennyire is undorító és kínos, a lányos szülőknek le kell ülniük a kislányukkal, és meg kell beszélniük ezeket a dolgokat. Sajnos túl nagy a valószínűsége annak, hogy bármelyikük áldzattá válhat egy-egy váratlanul előadódó szituációban. Meg kell értetni velük, hogy

  • a szex nem egyoldalú kötelesség, hanem kölcsönös dolog
  • igenis szükséges hozzá a megfelelő érettség és életkor
  • nem egy kamasz fiú fogja eldönteni, hogy a kislány mit csináljon, és mit engedjen meg
  • a pornónak semmi köze a valósághoz
  • a felelőtlen, erőszakos szex olyan fizikai és lelki sérüléseket okozhat, amiktől soha életében nem fog megszabadulni
  • a végbél - és különösen egy tizenéves kislány végbele - nem arra való

A témával foglalkozó pszichológusok és mentálhigiénés szakértők körében gyakran elhangzik egy anekdota. A férj este az ágyban odafordul a feleségéhez, és azt mondja:

- Anyukám, ki kéne a próbálni az anális szexet, nem?
Mie az asszony:
- Jól van, fiacskám, rajtad kezdjük!