Itt talál meg engem:

Twitter icon
Facebook icon
Flickr icon
Google+ icon
LinkedIn icon
RSS icon

pszichopata

Bagdy Emőke és Sándor Erik

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Egy társas összejövetelen teljesen véletlenül találkoztam Dr. Bagdy Emőkével. Nem szoktam sűrűn zavarba jönni, de őt félénken szólítottam meg, elvégre már akkor gyakorlott pszichológus volt, amikor én megszülettem. Elkezdtem neki beszélni a Sándor Erikes, pszichopatás könyvemről. Udvariasan megkérdeztem, elképzelhető lenne-e, hogy elolvassa, és véleményt mond róla. A legnagyobb megdöbbenésemre azt mondta: - Á, maga írta? Nekem megvan. Nagyon tetszik. Szívesen írok róla recenziót. És olyanokat írt, amikkel egész életemben szégyentelenül dicsekedni fogok. Íme a recenzió: Tovább »

A világirodalom pszichopatái és Sándor Erik

Egy pszichopata emlékiratai

A világirodalom és a filmtörténet tele van pszichopatákkal. Volt honnan merítenem Sándor Erik figurájához Tovább »

Köztünk élő pszichopaták

Kíméletlen,ragadozó

A pszichopata figurája sokak gondolataiban valamiféle ravasz vagy őrjöngő elmebetegként él. Hannibal Lecter, Bonny és Clyde, Joker és a többiek. Ez azonban leegyszerűsített kép. A helyzet sokkal bonyolultabb, és valószínűleg sokkal veszélyesebb. Tovább »

Hétköznapi szadisták

Van, aki szívesen darál élő bogarat

Szívesen darálna élő bogarakat? Tetszenek a fájdalmas fail-videók? Kedvtelve nézi a legbrutálisabb kiütéseket? Ha igen, akkor jó eséllyel Önben is van egy kicsi a hétköznapi szadizmusból. Tovább »

Feliratkozás pszichopata csatornájára