Itt talál meg engem:

Twitter icon
Facebook icon
Flickr icon
Google+ icon
LinkedIn icon
RSS icon

Aki nem hisz a nyugti orvostudományban

Aki nem bízik a nyugati orvostudományban, az a legjobban teszi, ha szakít is vele. Már ha hiteles akar maradni.

A napokban megint hallottam az egyik kedvenc mondatomat:

„Én nem hiszek a nyugati orvostudományban.”

Ez bizony egy komoly kijelentés, érdekes lenne megtudni, hogy az illető komolyan gondolta-e. Miket is beszélek, nyilván komolyan gondolja, különben minek is tett volna egy ilyen nagy horderejű kijelentést? Ha viszont komolyan gondolja, akkor nyilván nem is hajlandó a nyugati orvostudomány alapvetően téves doktrínáit alkalmazni saját magán.

A gonosz orvos

A gonosz orvos

Természetesen készséggel segítek neki. Csak egy szavába kerül, és összeállítom, ezentúl hogyan éljen ennek a megkérdőjelezhetetlen alapelvnek a tükrében. Sőt, máris itt következik néhány ötlet arra vonatkozóan, hogy mire kell ezentúl odafigyelnie.

Nem vehet be semmilyen gyógyszert,

mert a nagy és gonosz gyógyszergyárak megmérgeznek minket. Ha tehát fáj a feje, magas láza van, esetleg baktériumfertőzést kapott, több módszer közül választhat. Használhat homeopátiás szereket, akupunktúrát, meditálhat, esetleg imádkozhat – természetesen bármelyik istenhez. Nyilván nincs az a tuberkulózis vagy diabétesz, amelyik megbízhatóan el nem múlik ezeknek a végtelenül ősi és spirituális módszereknek a hatására.

Nem használhat semmiféle fájdalomcsillapítót.

Foghúzás esetén javaslóm az ősi, spirituális módszert: beleszúrnak néhány tűt a megfelelő akupunktúrás pontokra, a nővér lefogja a fejét, a fogorvos meg ősi módon kihúzza a fogát.

Húzasson fogat akupunktúrával!

Húzasson fogat akupunktúrával!

Nem műthetik

Ha begyullad a vakbele, a műtétet ugyan végre lehetne hajtani fájdalomcsillapítás nélkül, de erre nem kerülhet sor. A műtét ugyanis a nyugati orvostudomány találmánya, és mint ilyen, elvetendő. A megfelelő spirituális szerek, fülgyertyák, kézrátétel vagy más, szabadon választható eljárások majd bizonyára elmulasztják a gyulladást, a féregnyúlvány nem fog perforálni, és minden rendben lesz.

Röntgenvizsgálatokról, ultrahangról, mágnesesrezonancia-vizsgálatról, vastagbéltükrözésről, sőt, vérvételről, sztetoszkópról, lumbálpunkcióról szó sem lehet. Ugye nem kell részleteznem, hogy miért?

Műtét helyett böjöljön, és szedjen szódabikarbónát!

Műtét helyett böjöljön, és szedjen szódabikarbónát!

A rákját nem kezeltetheti nyugati módszerekkel

Külön említést érdemel a kemoterápia és a besugárzás, hiszen köztudomású, hogy ezek csak megölnek minket. Rák esetén használjon füveket, citromot, szódabikarbónát, ráolvasást, vagy közvetítsen valaki energiát. Hívjon aurasebészt, látó embert, csontkovácsot, idézze meg a szerettei szellemét, böjtöljön buzgón. Valamelyik biztosan hatásos lesz, a daganata elmúlik, ő pedig büszkén kiposztolhatja a Facebookon, hogy az orvosok már lemondtak róla, de a tumor a távolkeleti filozófiákon alapuló csodamódszerek hatására nyomtalanul eltűnt. Annak ellenére, hogy a nyugati orvostudomány nem tudott segíteni.

Oltani tilos

Az oltások természetesen nem jók semmire, viszont autizmust okoznak. Éppen ezért azt tanácsolom az illetőnek, hogy a gyerekeit/unokáit ne oltassa be. Így legalább ráébresztheti ezt a természettől végzetesen elszakadt társadalmat, hogy az ilyen veszélyes szurkálásra semmi szükség. Nemsokára ki fog derülni, hogy a gyermekbénulás, a szamárköhögés, a torokgyík, a mumpsz és sok más betegség egyáltalán nem fog visszatérni, nem tör ki járvány, és egyáltalán nem fog sok százezer gyerek kínhalált halni.

És a reszli

Nagy vonalakban ennyi. Persze van még néhány apróság. Számára nincs többé hőmérő, vérnyomásmérés, fertőtlenítőszerek sincsenek, nincs Heimlich-féle műfogás, nincs gégemetszés, nincs szívmasszázs, nincsen semmi ilyen mesterséges ostobaság. Csak a távol-keleti csodák vannak, spiritualitás és természetes módszerek. A legjobban teszi, ha ettől kezdve abba is hagyja az egészségbiztosítás fizetését, hiszen a nyugati orvostudományban nem bízik.

Ha mindezt nem teszi meg, és nem változtat az életén radikálisan, egyesek még a végén képmutatónak fogják nevezni.